ΣΧΕΤΙΚΑ
ΜΕ ΜΑΣ

Forever Forward

Η εταιρεία ΜΠΟΝΦΙΛΙΟΛΙ ΕΛΛΑΣ ΑΕ ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 1992. Άρχισε τη λειτουργία της το Μάρτιο του ιδίου έτους με έδρα τη Θεσσαλονίκη, με ενεργή παρουσία τόσο στην Ελλάδα όσο και στα Βαλκάνια.

Η κύρια δραστηριότητά της εντοπίζεται στη εισαγωγή και διανομή όλων των προϊόντων του BONFIGLIOLI GROUP, όπως μειωτήρες, αυξομειωτήρες, πλανητικοί μειωτήρες, ηλεκτροκινητήρες A.C και D.C., inverters, φρένα, συμπλέκτες, σφικτήρες αξόνων, κόμπλερ, κα. Το ίδιο και για την παροχή αξιόπιστων τεχνικών προτάσεων εφαρμογών των παραπάνω προϊόντων καθώς και στο πλήρες service αυτών. Σταδιακά επέκτεινε το φάσμα των προϊόντων που διαθέτει, σε όλα τα προϊόντα του τομέα «είδη μετάδοσης κίνησης».

Μέσα σε λίγα χρόνια, η εταιρεία με την υπευθυνότητα του στελεχιακού της δυναμικού και την αξιοπιστία των προϊόντων της, καθιερώθηκε ως η κορυφαία ελληνική εταιρεία στον τομέα των μειωτήρων για βιομηχανική και κατασκευαστική χρήση.

Η απευθείας συμμετοχή στο μετοχικό της κεφάλαιο του BONFIGLIOLI GROUP – μιας εταιρείας που κατέχει θέση στην παγκόσμια αγορά – οδηγεί στο άμεσο μέλλον στην επέκτασή της και στον παραγωγικό τομέα των ειδών μετάδοσης κίνησης στη χώρα μας, με απώτερο στόχο την πλήρη ικανοποίηση της ζήτησης στον Ελλαδικό και Βαλκανικό χώρο.

Το 2007 η εταιρεία εισήλθε στο group των προνομιακών συνεργατών της Bonfiglioli με την επωνυμία Best Partners, τροποποιώντας την επωνυμία της σε Β.Ε.S.T. ΕΛΛΑΣ ΑΕ, στοχεύοντας στην ακόμα καλύτερη παροχή υπηρεσιών και προϊόντων στους πελάτες της. Επιπλέον από το 2005 λειτουργεί στην Αθήνα εκθεσιακός χώρος, ο οποίος πλαισιώνεται από άξια και δυναμικά στελέχη.

Η εταιρεία με το σύνθημα, «Συνεργασία» προωθεί και υποστηρίζει τις πιο πετυχημένες λύσεις και εφαρμογές, φέρνοντας σε διαρκή επαφή τον βιομηχανικό και κατασκευαστικό χώρο της χώρας με τα πλέον εξελιγμένα τεχνολογικά προϊόντα στον τομέα μειωτήρων, ηλεκτροκινητήρων, κ.α. Προσφέρει την πλέον βέλτιστη σχέση ποιότητας/τιμής προϊόντος, κάνοντας πράξη τη «Συνεργασία» σε όλα τα επίπεδα.

Ο Ιδρυτής

Ο ιδρυτής της Bonfiglioli ήταν ένας άνθρωπος με μεγάλο όραμα. Από τη στιγμή που ο ίδιος ίδρυσε την εταιρία το 1956, ποτέ δεν έπαψε να σκέφτεται τρόπους για να παρέχει προϊόντα και λύσεις, που θα εξυπηρετούν καλύτερα τις αγορές. Ο Clementino Bonfiglioli δε σταμάτησε ποτέ να εξελίσσει την εταιρεία και συνέχισε να αναπτύσσει καινοτόμα προϊόντα, τα οποία οδήγησαν την εταιρεία στην παγκόσμια ηγετική θέση που κατέχει σήμερα.

Clementino Bonfiglioli (1928 – 2010)

Ποιότητα

Η φιλοσοφία που ενώνει τον Όμιλο Επιχειρήσεων Bonfiglioli βασίζεται σε μία πολύ συγκεκριμένη έννοια: Ολική ποιότητα για την ικανοποίηση του πελάτη. Το σύστημα ελέγχου ποιότητας του Ομίλου Bonfiglioli εφαρμόζεται από όλες ανεξαιρέτως τις μονάδες παραγωγής σε όλα τα επιμέρους στάδια, σύμφωνα με τους κανόνες UNI EN ISO 9001.

Ο Όμιλος Bonfiglioli μπορεί να υπερηφανεύεται για την Ευρωπαϊκή πρωτιά να έχει πιστοποιηθεί από δύο διαφορετικούς οργανισμούς, διεθνώς αναγνωρισμένους.

Της Cermet και DNV που πιστοποίησαν την εταιρεία Trasmital Bonfiglioli, και της DNV και TUV Italia που πιστοποίησαν τις Bonfiglioli Riduttori – Components.

Δομή Ομίλου

Συγκεκριμένες λύσεις Bonfiglioli για έλεγχο & μετάδοση κίνησης

Η ποικιλία των προϊόντων, η αυτοματοποίηση της διαδικασίας παραγωγής, και η ποιότητα βοήθησαν τη Bonfiglioli να παίξει ηγετικό ρόλο στον βιομηχανικό τομέα. Η πολιτική της εταιρείας επικεντρώνεται σε ολοκληρωμένες λύσεις, με γνώμονα την ανταγωνιστικότητα και την καινοτομία, απαραίτητοι παράγοντες για την ικανοποίηση του πελάτη, παράλληλα με την παραγωγική διαδικασία να φτάνει τα υψηλότερα πρότυπα. Σήμερα η Bonfiglioli λειτουργεί στην αγορά των ειδών μετάδοσης κίνησης και ελέγχου με εξειδικευμένες εφαρμογές για Βιομηχανικό και Ταχυκίνητο εξοπλισμό.

Πλανητικοί ηλεκτρομειωτήρες για κίνηση, περιστροφή και ανάμιξη

Inverters (μετατροπείς συχνότητος)

Hλεκτρομειωτήρες, εναλλασόμενοι οδηγοί ταχύτητος, ηλεκτροκινητήρες

Πλανητικά κιβώτια ταχυτήτων