Εφαρμογές

Ύφασμα

Ως Bonfiglioli διατηρούμε μια μακρά και ειλικρινή σχέση με τη βιομηχανία υφασμάτων, η οποία χρονολογείται από τις απαρχές της εταιρείας. Εξελιχθήκαμε σε ηγέτιδα δύναμη στον τομέα της μετάδοσης κίνησης, προσφέροντας ειδικές και αποκλειστικές λύσεις για τις μοναδικές ανάγκες της βιομηχανίας υφασμάτων.

Βιομηχανία Ζάχαρης

Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αντιεκρηκτικούς κινητήρες και λύσεις ειδικών εφαρμογών λόγω της θερμοκρασίας και των υψηλών φορτίων. Ως Bonfiglioli παρέχουμε πλήρες πακέτο λύσεων και συνεργαζόμαστε με όλους τους μεγάλους εκπροσώπους του χώρου.

Πλαστικό & Καουτσούκ

Στις μονάδες επεξεργασίας πλαστικών, ρητινών και ελαστικών, ως Bonfiglioli έχουμε μακρόχρονη παρουσία και συνεργασία με τις ηγέτιδες εταιρείες του χώρου. Λόγω της φύσεως των υλικών απαιτείται εμπειρία και ο κατάλληλος εξοπλισμός, τον οποίο και παρέχουμε.

Πακετοποίηση

Η βιομηχανία πακετοποίησης περιλαμβάνει διάφορα είδη συσκευασίας, κάθε ένα με μοναδικές απαιτήσεις. Ως Bonfiglioli προσφέρουμε επιτυχημένα λύσεις σε αυτές τις προκλήσεις μέσω μεγάλης γκάμας προϊόντων και υπηρεσιών.

 

 

Εξόρυξη

Στον τομέα των ορυχείων και της εξόρυξης ως Bonfiglioli παρέχουμε πλήρη πακέτα ηλεκτροβιομηχανικού εξοπλισμού, που καλύπτει όλο το φάσμα της δραστηριότητας από τους ιμάντες μέχρι τους σπαστήρες και από τα αναβατόρια μέχρι εξωτερικές μονάδες φρένων για φρεάτια.

Σκυρόδεμα & Μπετονιέρες

Για πολλά χρόνια, η εταιρεία μας έχει προσφέρει αποτελεσματικές, αξιόπιστες και αθόρυβες λύσεις στον τομέα της ανάμειξης σκυροδέματος. Είτε πρόκειται για μίξερ είτε για μπετονιέρες, η βιομηχανία σκυροδέματος γνωρίζει καλά τα προϊόντα μας και την εξειδίκευσή μας στον κλάδο.

Κεραμικά & Γυαλί

Η βιομηχανία κεραμικών και γυαλιού έχει ως χαρακτηριστικές ανάγκες στον ηλεκτροβιομηχανικό εξοπλισμό την αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες, την πολύωρη λειτουργία και το μικρό μέγεθος εξοπλισμού. Ως Bonfiglioli έχουμε αναπτύξει ειδικές λύσεις, που χρησιμοποιούνται σε όλο τον κλάδο.

Γεωργικά Μηχανήματα

Στα γεωργικά μηχανήματα, όπως εξαρτήματα για τρακτέρ, φρέζες, παρτικόφ κ.α, ως Bonfiglioli παρέχουμε τα συστήματα μετάδοσης κίνησης και τα υδραυλικά μοτέρ με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον κλάδο.

Ανυψωτικά Μηχανήματα – Γερανογέφυρες

Ως Bonfiglioli παρέχουμε όλο τον ηλεκτροβιομηχανικό εξοπλισμό και την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο των ανυψωτικών μηχανημάτων και των γερανογεφυρών. Είτε πρόκειται για τους μειωτήρες ράουλων είτε πρόκειται για εξειδικευμένα μοτέρ με φρένο, έχουμε τη λύση για εσάς.

Μεταφορικές Ταινίες

Τις συναντάμε σε όλους τους κλάδους της βιομηχανίας, από μικρές μεταφορικές ταινίες για κονσέρβες ή φρέσκα προϊόντα μέχρι γιγάντιους ταινιόδρομους για πόντιση καλωδίων. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η εξειδίκευσή μας στον κλάδο, σας εγγυάται τη σωστή επιλογή εξοπλισμού με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Συστήματα Δοσομέτρησης

Η ακρίβεια και η υψηλή αξιοπιστία των ρομποτικών συστημάτων, των σερβοκινητήρων και των σερβομειωτήρων της Bonfiglioli έχουν ήδη δοκιμαστεί σε πάρα πολλές εφαρμογές του κλάδου. Ως εταιρεία έχουμε πλήρες πακέτο λύσεων για οποιοδήποτε σύστημα δοσομέτρησης.

Κοχλίες Τροφοδοσίας

Είναι απαραίτητη η επιλογή του σωστού ηλεκτροβιομηχανικού εξοπλισμού μιας και τυχόν αστοχίες είναι καταστροφικές. Ως Bonfiglioli με την εμπειρία μας μπορούμε να σας βοηθήσουμε στη σωστή επιλογή εξοπλισμού, ανεξάρτητα από το βαθμό δυσκολίας της εφαρμογής σας.

Αντλίες

Οι αντλίες είναι συνήθως ταχείες εφαρμογές που απαιτούν βασικούς αλλά αποτελεσματικούς μειωτήρες που χρησιμοποιούνται σε μια ευρεία ποικιλία βιομηχανικών εφαρμογών. Οι εργασιακοί τους κύκλοι είναι σπάνια μεγάλοι, αλλά οι αντλίες πρέπει να είναι σε θέση να εγγυηθούν αποδοτική λειτουργία όταν χρειαστεί.

Μίξερ & Αναδευτήρες

Είτε πρόκειται για ανάδευση σε βιολογικό καθαρισμό είτε πρόκειται για μίξερ βιομηχανίας τροφίμων, ως Bonfiglioli έχουμε μια πλήρη γκάμα λύσεων τόσο ως προς την κατακόρυφη όσο και ως προς την οριζόντια μετάδοση κίνησης.

Εξοπλισμός Πλοίων

Ως Bonfiglioli έχουμε μακρά ιστορία συνεργασίας με τον κλάδο των ναυτιλιακών, παρέχοντας το πλήρες φάσμα εξοπλισμού συστημάτων μετάδοσης κίνησης, τόσο ως προς τα αντιεκρηκτικά μοτέρ για τις εφαρμογές με πετρέλαιο ή αδρανή αέρια όσο και ως προς τους μειωτήρες με ειδικές βαφές για την προστασία από τη διάβρωση.

Μειωτήρες για Κινητές Εφαρμογές

Ως Bonfiglioli ειδικευόμαστε στο σχεδιασμό και την παραγωγή μειωτήρων για μίνι-εκσκαφείς, ερπυστριοφόρους εκσκαφείς, τροχοφόρους φορτωτές, μπουλντόζες, συμπιεστές, γερανούς, ψεκαστήρες, μηχανές, υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα.