Εφαρμογές

BONFIGLIOLI

Η δύναμη της Bonfiglioli έγκειται στην ικανότητά της να σχεδιάζει και να αναπτύσσει λύσεις για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία που χρειάζεται για να προσαρμόσουμε τα προϊόντα και να εξασφαλιστεί η απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη. Αυτή η τεράστια πείρα έχει οδηγήσει στην ανάπτυξη του ηλεκτρομειωτήρων για ένα ευρύ φάσμα από ειδικές εφαρμογές. Όλα τα προϊόντα μας είναι εξαιρετικά αξιόπιστα και πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας ακόμα και σε εφαρμογές που περιλαμβάνουν υψηλά επίπεδα μηχανικής καταπόνησης.

Εφαρμογές Bonfiglioli

Για την πλήρη γκάμα των εφαρμογών Bonfiglioli, επισκεφτείτε τον σύνδεσμο: www.bonfiglioli.com/en/products-markets
applic-01.jpg

Μειωτήρες για Κινητές Εφαρμογές

Η Bonfiglioli ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την παραγωγή μειωτήρων για μίνι-εκσκαφείς, ερπυστριοφόρους εκσκαφείς, τροχοφόρους φορτωτές, μπουλντόζες, σπαστήρες, συμπιεστές, γερανούς, ψεκαστήρες, μηχανές, υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα.
applic-02.jpg

Εφαρμογές για Γερανούς

Τα κιβώτια ταχυτήτων της Bonfiglioli για βαρούλκα γερανών και ανυψωτικά μηχανήματα, εγγυώνται άριστο έλεγχο και ασφάλεια, και είναι ιδανικά για το κινητούς ή σταθερούς γερανούς με μέγιστη άρση καλωδίου 33 τόνων. Αυτά τα κιβώτια ταχυτήτων αποδίδουν έως 105.000 Nm ροπή.
applic-03.jpg

Μειωτήρες Περιστροφής Δίσκου

Όταν ένα μηχάνημα ή εξάρτημα απαιτεί ομαλό και ακριβή έλεγχο της περιστροφής, η Bonfiglioli έχει την τέλεια λύση. Η γκάμα μας περιλαμβάνει συστήματα για μίνι-εκσκαφείς, τροχοφόρα και ερπυστριοφόρους εκσκαφείς, γερανούς και βαρούλκα. Όλοι μας οι μειωτήρες κίνησης και περιστροφής προσφέρουν, παράταση του εργασιακού βίου, εύκολη εγκατάσταση και τα υψηλότερα επίπεδα αξιοπιστίας και ασφάλειας.
applic-04.jpg

Λύσεις για Οδικές Κινητές Εφαρμογές

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για μετάδοση ισχύος και εφαρμογές περιστροφής σε όλους τους τύπους των οδικών μηχανημάτων κατασκευών και συντήρησης. Ειδικότερα, καλύπτουμε τις ανάγκες των τροχοφόρων και ερπυστριοφόρων οχημάτων ασφάλτου, δονούμενους συμπιεστές κυλίνδρων και μηχανήματα φινιρίσματος επιφανειών.
applic-05.jpg

Μειωτήρες για Μπετονιέρες & Βαρούλκα

Η Bonfiglioli παρέχει πλήρη και εξαιρετικά αξιόπιστα συστήματα μετάδοσης για μπετονιέρες και βαρούλκα. Χάρη στις συμπαγείς διαστάσεις, την ευκολία στην εγκατάσταση και τη μειωμένη συντήρηση, τα συστήματα αυτά ικανοποιούν τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών που απαιτούν μέγιστη απόδοση στη λειτουργία τους.
applic-06.jpg

Μειωτήρες για Εφαρμογές Γεώτρησης

Οι μειωτήρες της Bonfiglioli για εφαρμογές εξόρυξης βαρέως τύπου, εγγυώνται μέγιστη αξιοπιστία και σταθερότητα. Για γεωτρύπανα από 180 έως και πάνω από 400 τόνους, η Bonfiglioli προσφέρει ηλεκτρομειωτήρες ικανούς να αποδώσουν έως 625.000 Nm ροπής.
applic-07.jpg

Δίσκοι Ανυψωτικών

Η Bonfiglioli αναπτύσσει συγκεκριμένες λύσεις για κατευθυντήριους άξονες και κιβώτια ταχυτήτων, ικανές για υψηλή απόδοση και ακρίβεια ελιγμών. Ειδικότερα η Bonfiglioli διαθέτει μεγάλη τεχνική πείρα στη βιομηχανία χειρισμού υλικών, όπου χρειάζονται συγκεκριμένες λύσεις για τα περονοφόρα ανυψωτικά.
applic-08.jpg

Powertrains

Οι αποτελεσματικοί κινητήρες της Bonfiglioli παρέχουν υψηλή απόδοση, χαμηλό θόρυβο για μια σειρά από εφαρμογές όπως ο εξοπλισμός εδάφους αεροδρομίων, τα περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα και τα ελαφριά ηλεκτρικά οχήματα.
applic-09.jpg

Πλοία & Παράκτιες Εγκαταστάσεις

Η Bonfiglioli προσφέρει ένα ευρύ και ποικίλο φάσμα προϊόντων για την ανύψωση και τη μετατόπιση σε θαλάσσιες και υπεράκτιες εφαρμογές όπως γερανοί για πλοία, υπεράκτιους γερανούς, μηχανήματα καταστρώματος, και τρυπάνια ακριβείας. Τα προϊόντα περιλαμβάνουν πλανητικά κιβώτια ταχυτήτων, αξονικά κιβώτια ταχυτήτων, ηλεκτροκινητήρες και ελεγκτές συχνότητας.
applic-10.jpg

Λύσεις για Ηλεκτροκίνηση

Οι κατασκευαστές οχημάτων βαρέως τύπου ψάχνουν για λύσεις που μπορούν να αυξήσουν την παραγωγικότητα και να μειώσουν το συνολικό κόστος για τον τελικό χρήστη. Μέσα στα επόμενα χρόνια αναμένουμε οι κανονισμοί εκπομπών που εφαρμόζονται σήμερα στην αυτοκινητοβιομηχανία να επεκταθούν και σε βαρέα οχήματα επίσης. Οι αυστηρές αυτές προδιαγραφές μπορούν να επιτευχθούν μόνο με τη βελτίωση της απόδοσης των κινητήρων.
applic-11.jpg

Μειωτήρες για Μπετονιέρες

Αποτελεσματικές και αξιόπιστες ηλεκτρικές λύσεις για μειωτήρες μπετονιέρων, σε συναρμογή με τις προδιαγραφές των κορυφαίων κατασκευαστών σε όλο τον κόσμο.
appl_palletising-machines-min.jpg

Μηχανές Παλετοποίησης

Οι μηχανές παλετοποίησης είναι αυτόματες μηχανές για στοίβαγμα και τακτοποίηση προϊόντων (κουτιά, μπουκάλια, πακέτα, τσάντες, κλπ) πάνω σε παλέτες. Είτε χειροκίνητα ή αυτόματα (με χρήση ειδικού λογισμικού), αυτές οι μηχανές μπορούν παλετοποιήσουν μεγάλες ποσότητες υλικού γρήγορα.
appl_mixers-and-mixer-stirrers-min.jpg

Μίξερ & Αναδευτήρες

Τα πλανητικά κιβώτια ταχυτήτων Bonfiglioli είναι ειδικά σχεδιασμένα για να αντέχουν στα υψηλά φορτία που εμπλέκονται σε αυτό το είδος των εφαρμογών.
appl_pumps-min-1.jpg

Αντλίες

Οι αντλίες είναι συνήθως ταχείες εφαρμογές που απαιτούν βασικούς αλλά αποτελεσματικούς μειωτήρες που χρησιμοποιούνται σε μια ευρεία ποικιλία βιομηχανικών εφαρμογών. Οι εργασιακοί τους κύκλοι είναι σπάνια μεγάλοι, αλλά οι αντλίες πρέπει να είναι σε θέση να εγγυηθούν αποδοτική λειτουργία όταν χρειαστούν.
appl_extruders-min.jpg

Εξωθητήρες

Η Bonfiglioli έχει αναπτύξει μια σειρά από εξαιρετικά αξιόπιστα κιβώτια ταχυτήτων κοχλία για χρήση με εξωθητές στη βιομηχανία πλαστικών. Ο αυστηρός μας έλεγχος εξασφαλίζει μία εξαιρετική λειτουργικότητα.
appl_feed-screws-min.jpg

Κοχλίες Τροφοδοσίας

Χρησιμοποιούνται συνήθως για την οριζόντια μεταφορά των δημητριακών, όπως κριθάρι, σιτάρι, καλαμπόκι ή κοκκώδη προϊόντα, όπως η σόγια, το σιτάρι και το κακάο. Λειτουργούν με την ίδια αρχή όπως κοχλίας του Αρχιμήδη.
appl_dosing-min.jpg

Συστήματα Δοσομέτρησης

Πολλές βιομηχανίες απαιτούν ακριβή και αποτελεσματικά συστήματα δοσολογίας είτε για τις πρώτες ύλες είτε για τα τελικά προϊόντα. Οι βιομηχανίες τροφίμων, ποτών και φαρμακευτικών είναι κλασικά παραδείγματα.
appl_conveyors-min.jpg

Μεταφορείς

Όλες οι περιοχές της βιομηχανίας χρησιμοποιούν μεταφορείς διαφόρων ειδών για τη μετακίνηση υλικών και προϊόντων. Τα συστήματα κίνησης μεταφορέων δεν χρειάζονται ιδιαίτερα υψηλές επιδόσεις. Η αξιοπιστία και η ευκολία ελέγχου και συντήρησης από την άλλη πλευρά, είναι ουσιαστικής σημασίας.
appl_turntables-min.jpg

Turntables

Τα Turntables είναι μηχανισμοί έκκεντρου, ελεγχόμενοι με κάμερα, που μετατρέπουν τη συνεχή περιστροφική κίνηση ενός άξονα εισόδου σε μονής κατεύθυνσης, διακεκομμένη κίνηση στην έξοδο.
appl_spiral-freezer-min.jpg

Σπειροειδής Καταψύκτης

Η αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση σε υψηλή ποιότητα προϊόντων διατροφής ενίσχυσε την τεχνολογία για βαθιά κατάψυξη τροφίμων. Οι προηγμένες γραμμές επεξεργασίας κατεψυγμένων τροφίμων έχουν γίνει γρηγορότερες και πιο εξελιγμένες, και μερικές φορές ελέγχονται από πλήρως αυτοματοποιημένα συστήματα.
appl_lifting-systems-min.jpg

Συστήματα Ανύψωσης

Τα συστήματα ανύψωσης χρησιμοποιούνται σε εγκαταστάσεις διακίνησης σχεδόν όλων των υλικών, καθώς και σε αυτόματες και ημι-αυτόματες αποθήκες για να επιταχυνθεί η συλλογή και διάθεση των αντικειμένων.
appl_agriculture-forestry_1-min.jpg

Γεωργία & Δασοκομία

Για τη γεωργική και δασική αγορά, όπως για παράδειγμα για ψεκαστήρες, θεριζοαλωνιστικές μηχανές, μηχανές συγκομιδής, κλπ, ο όμιλος παρέχει μειωτήρες για μια σειρά από ειδικές εφαρμογές.
appl_ceramics-min.jpg

Κεραμικά & Γυαλί

Η αγορά για τη κατασκευή κεραμικών έχει τις δικές της ιδιαίτερες ανάγκες όσον αφορά την προσαρμογή των προϊόντων, τη συνεχή παραγωγή, την αξιοπιστία και την αντοχή σε σκόνη και υγρά. Προσφέρουμε αποκλειστικές λύσεις για τη παραγωγή πλακιδίων και την άλεση και χειρισμό των πρώτων υλών.
appl_concrete-min.jpg

Σκυρόδεμα & Μετονιέρες

Για πολλά χρόνια, η εταιρεία μας έχει προσφέρει αποτελεσματικές, αξιόπιστες και αθόρυβες λύσεις στον τομέα της ανάμειξης σκυροδέματος. Η υψηλή αξιοπιστία εξασφαλίζει τη βέλτιστη λειτουργικότητα και την ασφαλή εκκένωση των τυμπάνων σε οποιαδήποτε κατάσταση.
appl_mining_1-min.jpg

Εξόρυξη & Κατασκευές

Ο κατασκευαστικός τομέας και η εξόρυξη απαιτούν εξαιρετικά υψηλά πρότυπα ποιότητας. Η Bonfiglioli παρέχει προηγμένες λύσεις για χωματουργικά μηχανήματα στον τομέα των κατασκευών και εξόρυξης, στη βιομηχανία οδικών έργων και στον εξοπλισμό γεωτρήσεων.
appl_packaging-min.jpg

Πακετοποίηση

Χιλιάδες διαφορετικά είδη πακετοποίησης που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία διαφέρουν δραματικά στο είδος και τη λειτουργικότητα. Οι απαιτήσεις απόδοσης διαφέρουν σε μεγάλο βαθμό, αλλά η Bonfiglioli είναι σε θέση να τις ικανοποιήσει όλες.
appl_plastic_1-min.jpg

Πλαστικό & Καουτσούκ

Οι εταιρείες επεξεργασίας πλαστικών απαιτούν εξαιρετική δυναμική και υψηλή απόδοση. Καθ 'όλη τη φάση του σχεδιασμού των προϊόντων, η Bonfiglioli δίνει έμφαση στην εκπλήρωση των μοναδικών απαιτήσεων της βιομηχανίας πλαστικών από πλευράς διαστάσεων, μηχανικής απόδοσης, προστασία και λειτουργικότητα.
appl_sugar_cane_main-copy-min.jpg

Επεξεργασία Ζάχαρης

Το ζαχαροκάλαμο είναι μια πρώτη ύλη που μπορεί να μετατραπεί σε πολλά τελικά προϊόντα: ζάχαρη, αλκοόλ για ποτά, αιθανόλη για τα καύσιμα, αλκοόλ για βιομηχανικές και αντισηπτικές χρήσεις, χαρτοπολτό, καύσιμα στερεά pellet για οικιακές σόμπες, οργανικά λιπάσματα για τη γεωργία.
appl_textile-min.jpg

Ύφασμα

Η Bonfiglioli έχει μακρά ιστορία σύνδεσης με τη βιομηχανία φυσικών και τεχνητών υφαντικών ινών. Προσφέρουμε ειδικές και αποκλειστικές λύσεις μειωτήρων για συγχρονισμένο έλεγχο της ταχύτητας του κινητήρα, που εγγυώνται συνεπή διακύμανση, ελεύθερη απόδοση και τα υψηλότερα επίπεδα ακρίβειας.

Ποιότητα Bonfiglioli

Το σύστημα ελέγχου ποιότητάς μας εφαρμόζεται από όλες ανεξαιρέτως τις μονάδες παραγωγής σε όλα τα επιμέρους στάδια, σύμφωνα με τους κανόνες UNI EN ISO 9001

Αντικατάσταση & Επισκευή

Αναλαμβάνουμε αντικαταστάσεις και επισκευές κινητήρων και μειωτήρων άλλων εταιρειών με αντίστοιχους δικούς μας.

©2023 Bonfiglioli. All Rights Reserved. Designed By Icarus

Αναζήτηση

Γλώσσα